ARTVİN / MERKEZ - Karadeniz Bakır İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü kutlama programımızdan... Düzenlen resim yarışmasında İl birincisi olan öğrencimizi, programda görev alan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dilerim.

Mrt

Artvinimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü ilimizde ve okulumuzda coşkuyla kutlandı.7 Mart Artvinin kurtuluşu nedeniyle düzenlenen yarışmada öğrencimiz Ada Avcı ilkokullar resim dalında İl birincisi, Melike Polat ise okul öncesinde il üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dilerim.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Merkez İlçede yapılan elemelerde okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek ilkokullar kategorisınde 3 birincilik bir ikincilik ve 1 üçüncülük alan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ederim. İl yarışmasına katılacak bütün öğrencilere başarılar dilerim.

Mrt

öğrencilerine Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sağlığı Hizmetleri Birimi tarafından "akran zorbalığı ve obezite" konularında farkındalık eğitimi verildi. Teşekkür eder, saygılar sunarız.

Mrt

İlimiz Vergi Dairesi Müdürlüğünce okulumuz öğrencilerine " Vergi Bilinci" konusunda sunum yapıldı. Okulumuz adına teşekkürlerimi sunarım.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine ''Çocuk Hakları ve Ekolojik Okuryazarlık'' konularında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne tarafından sunum yapıldı. Okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 1. sınıf öğrencilerine işitme taraması yapıldı. Artvin Toplum Sağlığı Merkezine teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Karadeniz Bakır İlkokulunda ‘’Atasözleri ve Deyimler Sergisi’’ Açıldı. Öğrencilerimizin söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültür taşıyıcısı sözcüklerimizle buluşmaları, buna bağlı olarakta dilimizi daha iyi kullanmaları, duygu ve düşünce dünyalarını zenginleştirmeleri amaçlandı.

Şbt

Artvin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından okulumuz 4. sınıf öğrencilerine "Gıda Güvenliği'' konusunda bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Karadeniz Bakır İlkokulu ''Akıl ve Zeka Oyunları'' okul elemelerimizi tamamladık.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerdinden Elanur Kuzu ve Zehra Öztürk’ün beraber çalıştığı öğrencilerin eğlenerek yeteneklerini geliştiridiği e-Twinning projesi olan ‘Dance of Colours’ Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.